ua en ru

Україна вимагає повернути захоплені в порушення мінських угод території Донбасу

Україна вимагає повернути захоплені в порушення мінських угод території Донбасу Фото: представник України в контактній групі Леонід Кучма (РБК-Україна)

В рамках засідання контактної групи Україна наполягала на скасуванні всіх нелегітимних рішень

Україна вимагає повернути захоплені в порушення мінських угод території Донбасу. Про це у Facebook повідомила прес-секретар представника України в контактній групі Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

"Українська сторона ставить питання про повернення під контроль України територій, захоплених незаконними збройними формуваннями в порушення мінського меморандуму від 19 вересня 2014 року і про повернення незаконних збройних формувань до мінської лінії 19 вересня 2014 року", - написала вона.

Крім того, Оліфер зазначила, що в рамках засідання контактної групи Україна наполягала на скасуванні всіх нелегітимних рішень, зокрема, про "лінію зіткнення", "офіційну грошову одиницю" і "податкову систему".

Учасники Тристоронньої контактної групи і представники ОРДЛО погодилися, що завдяки «хлібного перемир'я», про котор...

Опубліковано Darka Olifer 5 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що представники так званої "Луганської народної республіки" (ЛНР) заявили про досягнення домовленості в рамках засідання контактної групи про розведення сил у Станиці Луганській 8 липня.