ua en ru

Україна і Росія домовилися про вантажні автоперевезення в 4 кварталі

Україна і Росія домовилися про вантажні автоперевезення в 4 кварталі Фото: перевезення вантажів автомобільним транспортом

Протягом декількох днів міністерство отримає певну кількість дозволів

Україна домовилася з Росією про перевезення вантажів автомобілями в 4 кварталі 2015 року. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

"15 жовтня після проведених консультацій, досягнута домовленість між транспортними відомствами України і Російської Федерації про обмін дозволами на перевезення вантажів автомобільним транспортом на 4 квартал поточного року", - наголошується в повідомленні.

Протягом декількох днів міністерство отримає певну кількість дозволів та в установленому порядку передасть їх на пункти видачі.

Нагадаємо, в кінці серпня Мінінфраструктури звернулося до Мінтрансу РФ з пропозицією здійснити обмін дозволами на 4 квартал згідно з квотою, закріпленої протоколом 2012 року на 2013-2015 роки. У свою чергу, російська сторона в порушення домовленостей і положень міждержавної угоди, відмовилася передавати Україні свою частину дозволів на 4-й квартал поточного року, що зумовило припинення перевезень між цими країнами.