ua en ru

Україна розраховує на допомогу USAID в проведенні реформ, - Гройсман

Україна розраховує на допомогу USAID в проведенні реформ, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

USAID може допомогти Україні з проведенням реформ в економічній та соціальній сферах

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що Україна розраховує на подальшу допомогу USAID в проведенні реформ. Про це повідомляє прес-служба Кабміну за результатами зустрічі прем'єра з в.о. адміністратора Агентства США з міжнародного розвитку USAID Вейдом Уорреном.

"Зараз ми почали цілий ряд масштабних реформ на рівні країни, і ваша підтримка для нас дуже важлива", - заявив Гройсман.

Згідно з інформацією прес-служби, сторони обговорили питання взаємної співпраці у проведенні судової реформи і в антикорупційній політиці. Сторони погодилися, що Україна має хороші шанси реалізувати необхідні зміни в інтересах і громадян.

Також, Гройсман підкреслив, що впроваджувати зміни дуже важко, оскільки всі перетворення відбуваються на фоні війни на Донбасі і гібридної війни в економіці й інформаційній сфері.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що про заяві Володимира Гройсмана, що Кабінет Міністрів України готовий виділити перший транш у 765 млн гривень на фінансування інфраструктурних проектів у регіонах.