ua en ru

Україна закликала ДНР/ЛНР скасувати результати виборів у 2014 р

Україна закликала ДНР/ЛНР скасувати результати виборів у 2014 р Фото: представник України в контактній групі Леонід Кучма

У Кучми зажадали від сепаратистів скасувати результати виборів у листопаді 2014 р

Українська сторона тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі наполягає на скасуванні результатів "виборів" 2 листопада 2014 р. на окупованих територіях. Про це повідомила прес-секретар представника України в контактній групі, екс-Президента України Леоніда Кучми Дарка Оліфер на своїй сторінці в Facebook.

"Українська сторона вітає заяву представників окремих районів Донецької і Луганської областей про скасування виборів 18 жовтня і 1 листопада. Разом з тим, для повернення в правове поле окремих районів Донецької та Луганської областей, звертаємо увагу на необхідність скасування результатів виборів 2 листопада 2014 р., які не були визнані ані міжнародним співтовариством, ні Києвом, ні, до речі, Москвою", - повідомила Оліфер.

За її словами, цей крок дасть можливість провести чесні, законні і справедливі вибори в окремих районах Донецької та Луганської областей на підставі виборчого законодавства України та з урахуванням вимог ОБСЄ.

Украинская сторона приветствует заявление представителей отдельных районов Донецкой и Луганской областей об отмене выбор...

Posted by Дарка Олифер on 6 октября 2015 г.

Нагадаємо, ДНР/ЛНР заявили про перенесення виборів на 2016 р.