ua en ru

Україна бере участь в осінній сесії ПА НАТО щодо російської агресії

Україна бере участь в осінній сесії ПА НАТО щодо російської агресії Фото: НАТО

У центрі уваги осінньої сесії ПА НАТО - російська агресія проти України

Делегація Верховної Ради України (ВРУ) бере участь в осінній сесії Парламентської асамблеї НАТО, що проходить у норвезькому місті Ставангер. Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України.

Як повідомляється, делегацію очолює перший заступник голови комітету ВРУ в закордонних справах Іванна Климпуш-Цинцадзе. До складу делегації увійшли: Юрій Береза, Олексій Скрипник, Віктор Чумак, Андрій Кожемякін, Сергій Ларін, Андрій Левус, Мустафа Найем, а також в.о. глави Місії України при НАТО Єгор Божок.

"У центрі уваги осінньої сесії ПА НАТО - російська агресія проти України, важливість подальшого розширення НАТО для зміцнення безпеки на євроатлантичному просторі, "сирійське питання", подальша ізоляція Росії на міжнародній арені", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, очікується, що за результатами осінньої сесії Парламентська асамблея НАТО ухвалить низку важливих резолюцій, у тому числі на підтримку України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон і канцлер Німеччини Ангела Меркель в ході вчорашньої зустрічі в Великобританії домовилися зберігати санкції проти Російської Федерації до повного виконання мінських угод.