ua en ru

Україна на переговорах у Мінську буде наполягати на відкритті коридору через КПВВ "Золоте"

Україна на переговорах у Мінську буде наполягати на відкритті коридору через КПВВ "Золоте" Фото: Юрій Гарбуз (УНІАН)

Питання транспортного коридору через КПВВ "Золоте" залишається актуальним для Луганської області

Україна на переговорах у Мінську буде наполягати на відкритті коридору через контрольний пункт в'їзду-виїзду (КПВВ) "Золоте". Про це повідомив голова Луганської обласної ВГА Юрій Гарбуз у Facebook за результатами зустрічі з заступником міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрієм Гримчаком.

"Актуальним для Луганської області залишається відкриття транспортного коридору через КПВВ "Золоте". Це питання і надалі буде підніматися українською стороною на мінських переговорах", - заявив Гарбуз.

За його словами, крім того, на виконання доручення прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана у ході робочої зустрічі з Гримчаком обговорили облаштування КПВВ "Станиця Луганська".

"Мова йде про виділення необхідних коштів і засобів для створення належних умов для перетину громадянами пункту пропуску в осінньо-зимовий період", - реюмировал Гарбуз.

На виконання доручення Прем'єр-міністра України у ході робочої зустрічі із заступником Міністра з питань тимчасово окупо...

Опубліковано Юрієм Гарбузом 1 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що керівництво окремих районів Луганської і Донецької областей зриває відкриття контрольного пункту в'їзду-виїзду "Золоте".