ua en ru

Україна має намір активізувати військове співробітництво з Азербайджаном

Україна має намір активізувати військове співробітництво з Азербайджаном Фото: Україна наростить військове співробітництво з Азербайджаном

Україна і Азербайджан можуть збільшити співпрацю у сфері авіабудування

Перший заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олег Гладковський відвідав з робочим візитом Азербайджанську Республіку, де обговорив питання двостороннього військово-технічного співробітництва з першим заступником прем'єр-міністра Азербайджану. Про це повідомляє прес-служба РНБО.

"Азербайджанська Республіка є важливим і перспективним партнером України в галузі військово-технічного співробітництва. Я впевнений, що потенціал наших країн у сфері ВТС дозволяє зміцнити наявну співпрацю і працювати в напрямку її розвитку і перспектив, особливо в області авіабудування", - сказав Гладковський.

Він додав, що країни мають значний досвід для вироблення спільних розробок в оборонній сфері для внутрішнього споживача і для зовнішніх ринків.

Нагадаємо, раніше міністр оборони України Степан Полторак і віце-президент канадської комерційної корпорації ССС Камерон Мак Кензі під час зустрічі в Оттаві обговорили перспективи співробітництва між країнами.