ua en ru

Україна і Латвія підписали протокол про наміри по роботі української школи в Ризі

Україна і Латвія підписали протокол про наміри по роботі української школи в Ризі Фото: підписання угод (twitter.com/VGroysman)

Також було підписано угоду про співпрацю між Ризьким та Київським університетами

Україна і Латвія підписали протокол про наміри між Міністерствами освіти і науки України та Латвії про роботу української школи в Ризі, а також основну угоду про співробітництво між Ризьким технічним університетом та Національним технічним університетом "Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського". Про це повідомляє "Урядовий портал".

"Сторони висловили зацікавленість у міжрегіональному співробітництві та допомозі з боку Латвії в процесі реформ в Україні. За підсумками переговорів глави урядів взяли участь у підписанні двох міжнародних документів - протоколу про наміри між Міністерствами освіти і науки України та Латвії про роботу української школи в Ризі, а також основної угоди про співробітництво між Ризьким технічним університетом та Національним технічним університетом "Київський політехнічний інститут їм Ігоря Сікорського", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в січні Кабінет міністрів Латвії схвалив у вівторок, 23 січня, переклад середніх шкіл на державну мову.