ua en ru

Україна та Ізраїль обговорили питання взаємодії в міжнародних організаціях

Україна та Ізраїль обговорили питання взаємодії в міжнародних організаціях Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Під час зустрічі буде підписано низку двосторонніх документів

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман обговорив питання взаємодії в міжнародних організаціях з президентом Ізраїлю Реувеном Ривлином. Про це повідомили в прес-службі Кабміну.

"Ми повинні поглиблювати наш двосторонній діалог, щоб більше розуміти один одного і більш координуватися в тому числі на міжнародній арені" , - заявив Гройсман.

Згідно з інформацією прес-служби, серед тем обговорення українського прем'єра з президентом Ізраїлю було питання взаємодії країн на міжнародній арені, зокрема в міжнародних організаціях.

За словами Гройсмана, під час його візиту буде підписано низку двосторонніх документів та обговорені питання поглиблення співпраці країн, зокрема у сферах економіки, освіти, охорони здоров'я і культури.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху скасував візит українського прем'єр-міністра Володимира Гройсмана. Таке рішення було прийнято через голосування України на користь резолюції Ради Безпеки Організації Об'єднаних Націй про заборону будівництва поселень в Палестині.