ua en ru

Україна готує програму мотивації для залучення лоу-костерів

Україна готує програму мотивації, яка передбачає знижки для міжнародних бюджетних авіаперевізників, які бажають працювати в українських аеропортах. Про це в понеділок заявив перший заступник міністра інфраструктури країни Костянтин Єфименко, виступаючи перед учасниками стратегічного саміту в рамках міжнародного авіаційного форуму Routes CIS 2013 р. в Донецьку/

Україна готує програму мотивації, яка передбачає знижки для міжнародних бюджетних авіаперевізників, які бажають працювати в українських аеропортах. Про це в понеділок заявив перший заступник міністра інфраструктури країни Костянтин Єфименко, виступаючи перед учасниками стратегічного саміту в рамках міжнародного авіаційного форуму Routes CIS 2013 р. в Донецьку, повідомляє агентство Сіньхуа.

"Сьогодні ми готові ввести програму мотивації, яка спрямована на залучення в аеропорти трансферних пасажирів і передбачає серйозні знижки, аж до 80% на пасажирський збір, на зліт і посадку повітряних суден в українських аеропортах, для нових рейсів",-сказав Єфименко.

Читайте також: Іспанський лоу-костер Vueling Airlines з 28 травня розпочне рейси з аеропорту "Київ"

Прихід нових закордонних бюджетних авіакомпаній в Україну зможе підвищити конкуренцію на ринку, а, отже, принесе користь пасажирам, сказав Єфименко.

На сьогоднішній день в Україні працює 9 лоукост-компаній, які здійснюють рейси в понад 20 країн світу.