ua en ru

Україна має виконувати діючу програму співпраці з МВФ, - Гройсман

Україна має виконувати діючу програму співпраці з МВФ, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Гройсман виступив на інвестиційній конференції Dragon Capital у Лондоні

Україна має виконувати діючу програму співпраці з Міжнародним валютним фондом. Про це на інвестиційній конференції Dragon Capital у Лондоні заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

"Прем'єр-міністр про співпрацю з МВФ: ми повинні бути прогнозованими і виконувати чинну програму реформ", - процитував Гройсмана його прес-секретар Дмитро Столярчук.

"У нас відкритий партнерський діалог, ми відверті і розуміємо один одного, тому зможемо знайти оптимальні рішення в інтересах людей і розвитку держави. У нас є порядок денний реформ, є розуміння шляхів їх впровадження ... .І ці реформи потрібні не МВФ, а Україні. Втілення змін дозволить подолати кризу і забезпечити сталий економічний розвиток ", - додав Гройсман.

Нагадаємо, раніше Гройсман заявив про відсутність проблем між Україною та Міжнародним валютним фондом.

"Ми в планових показниках, проблем немає. Реформи потрібні нам, і наші партнери зацікавлені в успіху України", - прокоментував Гройсман програму МВФ.

Зазначимо, раніше стало відомо, що МВФ відклав виділення Україні чергового траншу до кінця 2017 року. Дане рішення прийнято у зв'язку з тим, що Верховна Рада не встигне провести всі необхідні реформи до літніх канікул.