ua en ru

Україна має зберегти позаблоковий статус і створити професійну армію, - СПУ

Україна має зберегти свій позаблоковий статус, закріплений Конституцією, а також створити професійну армію. Про це сказано в проекті передвиборчої програми Соціалістичної партії України (СПУ), оприлюдненій сьогодні для обговорення.

Також СПУ має намір завершити роботу над створенням замкнутого ядерно-паливного циклу.

«Громадянське суспільство і демократичний соціалізм - це перевірена практикою тривалого суспільного розвитку багатьох країн світу модель держави, заснована на принципах свободи, справедливості та солідарності. Соціалістичний проект вмістив основні принципи побудови в Україні справді громадянського суспільства і подолання хворобливих проблем країни: засилля кримінального кланового капіталізму, бідності та безробіття, корупції, відсутності справедливості і моральних норм, перспектив для молоді та гідної старості. Демократичний соціалізм - це справжнє «перезавантаження» країни, нова модель економічного, соціального та екологічного розвитку суспільства», - підкреслюється в проекті програми.

Пропозиції та зауваження до програми СПУ просить надсилати на електронну адресу zagal@socialist.in.ua з позначкою «обговорення передвиборчої програми».