ua en ru

Україна за чотири місяці збільшила експорт товарів до Великобританії майже на 35%, - Микольська

Україна за чотири місяці збільшила експорт товарів до Великобританії майже на 35%, - Микольська Фото: Наталія Микольська (facebook.com/Tianxia.Link)

Найбільша динаміку зростання показав експорт ізольованих проводів

Україна за 4 місяці 2017 року збільшила експорт товарів до Великобританії майже на 35%. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила заступник глави Міністерства економічного розвитку і торгівлі України - торговий представник України Наталія Микольська.

"4 місяці 2017 р. експорт товарів склав 161,3 млн доларів (зріс на 34,9%). Найбільші позиції - металопрокат, олія соняшникова і макуха, кукурудза, проводи ізольовані, вироби столярні і одяг для чоловіків", - написала вона.

За інформацією Микольської, найбільша динаміку зростання показав експорт ізольованих проводів, слідом йдуть феросплави, одяг для чоловіків та столярні вироби.

Велика Британія – ринок у фокусі для українського експорту? Так! і ось чому. 1. Велика Британія - займає провідне по...

Опубліковано Nataliya Mykolska 6 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України (МЕРТ) назвали перспективні сектори для нарощування експорту до Великобританії. Зокрема, перспективним є експорт продуктів харчування та товарів зі сфери машинобудування та легкої промисловості.