ua en ru

Україна й Азербайджан планують активізувати двостороннє співробітництво

Україна й Азербайджан планують активізувати двостороннє співробітництво Фото: двосторонні консультації (прес-служба МЗС)

Сторони констатували незмінність позицій щодо підтримки територіальної цілісності України й Азербайджану

У Києві відбулися українсько-азербайджанські консультації з питань двостороннього співробітництва, які покликані активізувати політичний діалог між країнами на найвищому рівні. Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ (МЗС).

"У контексті виконання домовленостей, досягнутих у рамках офіційного візиту до Азербайджану Міністра закордонних справ України П. А. Клімкіна, 9 листопада 2017 року у м. Київ відбулися українсько-азербайджанські консультації з питань двостороннього співробітництва на рівні директорів територіальних департаментів Міністерств закордонних справ України В. Боднара та Азербайджанської Республіки І. Мухтарова", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, під час консультацій сторони обговорили широкий комплекс питань порядку денного двостороннього та міжнародного характеру, а основна увага зосередилась "на питаннях активізації політичного діалогу на найвищому рівні".

"Сторони констатували незмінність позицій щодо підтримки територіальної цілісності України та Азербайджанської Республіки, а також домовилися продовжувати підтримувати однин одного з цього питання на міжнародному рівні", - резюмували в МЗС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в рекламному відео азербайджанської бюджетної авіакомпанії Buta Airways помітили натяк на секс-туризм в Україні.