ua en ru

Україна - Македонія 1:0: Відео. Огляд матчу

У Львові відбувся поєдинок національних футбольних команд України та Македонії. Матч був зіграний 12 жовтня.

У Львові відбувся поєдинок національних футбольних команд України та Македонії. Матч був зіграний 12 жовтня.

Україна - Македонія, 1:0
Гол:
Сидорчук, 45+2

Українці весь перший тайм більше володіли м'ячем, але македонці дуже зібрано оборонялися. І створили перший небезпечний момент - Яховичу дали пробити після м'якого навісу, але Пятов зіграв просто відмінно. Збільшивши свій тиск, команда Фоменко зуміла забити перед самим свистком на перерву, завдяки пасу Коноплянки у штрафний, після якого Ярмоленко віддав під удар Сидорчука, який сильним ударом низом пробив Пачовски.

На початку другого тайму Ярмоленко бив пенальті, який заробив Зозуля, але влучив м'ячем у поперечину. І якщо спочатку в українців були сили грати попереду, то чим ближче був кінець гри, тим менше сил залишалося у жовто-синіх. Македонці стали більше грати в атаці, але українці не могли нормально втікати в контратаки. Втома від недавньої гри з білорусами позначалася все сильніше. Але і без сил, збірна України зуміла втримати перемогу

Додамо, що ця перемога стала другою для збірної України у відборі до Євро-2016. Після трьох матчів кваліфікації в українців 6 очок і друге місце в групі С.