ua en ru

Кримінальну справу стосовно колишнього директора ДП "Севастопольський морський торгівельний порт" направлено до суду

Прокуратурою м. Севастополя завершено досудове слідство та направлено до суду кримінальну справу стосовно колишнього директора державного підприємства "Севастопольський морський торгівельний порт" за фактом одержання хабара в особливо великих розмірах. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.
Слідством встановлено, що у період з 12 по 26 листопада 2010 року директор ДП, з метою одержання хабара за не розірвання договору про пайову участь в реконструкції та експлуатації причалу в м. Севастополі, а також за видачу довіреності на ведення справ за цим договором, та підписання додаткової угоди, що визначає отримання у власність площ багатофункціональної будівлі на причалі, вимагав від директора одного із ЗАТ хабар на загальну суму 150 тис. дол.
Посадовець одержав через посередника хабар частинами на загальну суму 35 тис. дол. 26 листопада після одержання частини хабара у розмірі 20 тис. дол., посадовця затримано на місці злочину співробітниками прокуратури та УБОЗ УМВС України в м. Севастополі.