ua en ru

УЄФА з нетерпінням чекає фінал Ліги Чемпіонів у Києві, - Чеферін

УЄФА з нетерпінням чекає фінал Ліги Чемпіонів у Києві, - Чеферін Фото: Александр Чеферин

Президент УЄФА - про вибір УЄФА

Президент УЄФА Олександр Чеферін розповів про своє ставлення до факту проведення Ліги Чемпіонів у Києві в 2018 році. Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

"Виконавчий комітет був одностайний у своєму рішення надати право проведення фіналу Києву. В УЄФА залишилися дуже хороші спогади про блискуче організований Україною та Польщею Євро-2012, зокрема, про чудесне фінал на стадіоні "Олімпійський". Ми з нетерпінням чекаємо захоплюючого матчу двох кращих клубів сезону-2017/2018. Це буде чудове свято футболу в прекрасному місті Києві. Я постійно контактую з президентом ФФУ Андрій Павелко і знаю, яку фантастичну роботу федерація проводила протягом останнього року для розвитку футболу в Україні. Фінал допоможе ФФУ на цьому шляху", - сказав Чеферін.

"УЄФА має стати прикладом прозорості та ефективного управління. Ми будемо працювати над цим разом з усіма 55-ю національними асоціаціями. У мене є багато ідей щодо покращення нинішньої ситуації, наприклад, створення відділу під назвою "Захист ігри". Він, крім іншого, буудет боротися з договірними матчами, проявами расизму і вживанням допінгу", - додав президент УЄФА.

Нагадаємо, днями в Лізі Чемпіонів "Динамо" в Києві поступився "Бенфіці".