ua en ru

Удари терористів найбільш вірогідні на Луганському, Донецькому і Дебальцевському напрямках, - РНБО

Удари терористів найбільш вірогідні на Луганському, Донецькому і Дебальцевському напрямках.

Удари терористів найбільш вірогідні на Луганському, Донецькому і Дебальцевському напрямках. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив прес-секретар інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"На сьогоднішній день у нас зафіксовані три головні напрями, по яких можуть бути нанесені удари. Це Луганський, Дебальцевский і Донецький напрямки",- заявив Лисенко.

За його словами, на півдні зони антитерористичної операції також зібралися великі угруповання терористів, і проводиться щоденна розвідка.

"Зрозуміло, що там, де ведеться розвідка і працюють диверсійно-розвідувальні групи, це як раз і є вірогідним напрямком ймовірного удару супротивника", - заявив Лисенко.

У той же час, за його словами, стратегічними для терористів залишаються населений пункт Станиця Луганська, яка близька до кордону з Російською Федерацією, донецький аеропорт і залізний вузол у Дебальцеве.

Нагадаємо, за даними РНБО, в зоні антитерористичної операції за минулу добу загинули 4 українських військових, 19 отримали поранення.