ua en ru

У всіх закладах освіти Києва буде посилено охорону

У всіх закладах освіти Києва буде посилено охорону Фото: школа (maps.google.com)

Охорону планується посилити через випадки отруєння школярів газоподібними речовинами в Україні

У всіх закладах освіти Києва буде посилено охорону та заходи безпеки. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.

"У зв’язку із поширенням отруєння школярів газоподібними речовинами в Україні ми маємо убезпечити маленьких киян від таких випадків.Тож сьогодні ми дали доручення Департаменту освіти та районним управлінням посилити заходи з безпеки у наших школах та садочках", - повідомила голова постійної комісії з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту КМДА Ганна Старостенко.

Як повідомляється, мова йде про посилення охорони та обмеження доступу на територію закладів освіти осіб, які не беруть безпосередньої участі в освітньому процесі. Крім того, планується вжити заходи з посилення конктролю за пропускним режимом, аби не допустити пронесення отруйних, вибухонебезпечних та інших предметів, що загрожують життю та здоров’ю.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство освіти і науки України (МОН) рекомендує посилити охорону та заходи безпеки у всіх навчальних закладах.