ua en ru

На навчально-тренувальному полігоні "Чернігівгазу" завершилися обласні змагання АДС

На днях на навчально-тренувальному полігоні ПАТ "Чернігівгаз" завершилися обласні змагання аварійно-диспетчерських служб. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

У конкурсі взяли участь 78 фахівців, які входять до складу 26 бригад служби "104". Кращу підготовку показала бригада з Чернігова в складі майстра Олександра Семенця, слюсаря Олександра Рогинського і водія Олега Орлюка.

Друге місце посіла команда Ніжинського УЕГГ, а третій результат поділили між собою три бригади - з Варви, Бобровиці та Лосиновки.

"Для суддівської комісії важлива не тільки швидкість ліквідації аварії. Оцінюються знання теорії, обладнання та технічний стан автомобіля, правильність застосування рятувальних засобів і відповідність дій регламентам та нормативним документам, крім цього, фізична витривалість конкурсантів. І саме такі змагання дають аварійщикам можливість удосконалювати навички та вміння в умовах максимально наближених до реальних", - зазначив в. о. технічного директора "Чернігівгазу" Олександр Качкарда.