ua en ru

У льотчиці Савченко в СІЗО загострилися проблеми зі здоров'ям, - адвокат

У льотчиці Савченко в СІЗО загострилися проблеми зі здоров'ям, - адвокат Джерело фото:AFP
В української льотчиці Надії Савченко, яка знаходиться в московському СІЗО, загострилися проблеми зі здоров'ям, тюремні медики не можуть надати належну допомогу.

В української льотчиці Надії Савченко, яка знаходиться в московському СІЗО, загострилися проблеми зі здоров'ям, тюремні медики не можуть надати належну допомогу. Про це на своїй сторінці в Facebook написав адвокат Савченко Ілля Новіков.

"Тільки що я вийшов від Надії Савченко. Вперше за весь цей час вона попросила про допомогу для себе особисто. У неї знову запалився праве вухо, застуджене на етапі у вересні. Тюремні медики не справляються, зараз втрата слуху цим вухом вже повна, і, схоже, далі буде гірше", - розповів Новіков.

Адвокат зазначив, що захист льотчиці планує звернутися в Громадську спостережну комісію терміново відправити до СІЗО медичну допомогу.

Крім того, Новіков повідомив, що у Савченка з'явилася сусідка.

"Вперше за всі ці місяці в камері у Надії з'явилася сусідка - 24-річна Заліна К., звинувачена у співучасті в розбійному нападі. Стосунки у них не склалися нормальні", - зазначив представник захисту.

Нагадаємо, захист Савченко заявила, що у неї достатньо доказів для припинення справи.