ua en ru

У.Чавес зацікавився літаками Ан-74, Ан-124 "Руслан" та Ан-148-158

Президент Венесуели Уго Чавес зацікавився літаками Ан-74, Ан-124 "Руслан" та регіональними літаками Ан-148-158, повідомляє прес-служба Міністерства промислової політики України.

Міністр промислової політики України Дмитро Колєсніков сьогодні презентував У.Чавесу потенціал авіапрому на базі ДП "АНТК ім. Антонова".
У.Чавес оглянув виробництво літаків, відвідав випробувальний та збиральний цехи підприємства. Особливий інтерес Президента Венесуели викликав транспортний літак спеціального призначення Ан-74, що може здійснювати перевезення пасажирів, техніки чи вантажів в будь - яких кліматичних умовах. У.Чавес також висловив зацікавленість найбільшим транспортним літаком Ан-124 "Руслан" та регіональними літаками Ан-148-158.
За словами Д.Колєснікова, літаки сімейства Ан в повній мірі можуть задовольнити потреби Венесуели у цивільній та військовій авіаційній техніці. "Ми переконані, що візит У.Чавеса може стати реальним кроком для підписання взаємовигідних контрактів між Україною та Венесуелою" - додав міністр.