ua en ru

Тимчук повідомляє про можливі провокації бойовиків ЛНР з жертвами серед мирного населення

Тимчук повідомляє про можливі провокації бойовиків ЛНР з жертвами серед мирного населення Фото: Дмитро Тимчук

Метою провокацій є дискредитація "українських диверсантів"

Лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук повідомляє про можливі провокації бойовиків так званої "Луганської народної республіки" (ЛНР) з жертвами серед мирного населення. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

За інформацією Тимчука, бойовики ЛНР здійснюють активні пошуки "ДРГ із співробітників МВС України", які нібито активізувалися напередодні новорічних свят, в районі Алчевськ-Перевальськ.

За "даними" бойовиків ЛНР, "українські диверсанти" готують масштабні теракти в Алчевську і Перевальську з мінуванням під'їздів житлових будинків, установ, магазинів, розважальних закладів.

"Широке поширення терористами інформації про цю "спецоперацію" серед місцевих жителів змушує прогнозувати можливі провокації з боку "МГБ ЛНР" з жертвами серед мирного населення, для подальшого звинувачення "українських диверсантів", - йдеться в повідомленні.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Нинішнє оголошене перемир'я» спіткала та ж доля, що і...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 25 грудня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики протягом минулої доби, 25 грудня 2016 року, продовжували обстрілювати сили антитерористичної операції (АТО) із забороненої зброї.