ua en ru

Тимчук розповів про кадрові чистки в "міністерстві внутрішніх справ" ЛНР

Тимчук розповів про кадрові чистки в "міністерстві внутрішніх справ" ЛНР Фото: Леонід Пасічник (glava-lnr.info)

Пасічник погодив з російськими кураторами проведення кадрової чистки

У так званій "Луганської народної республіки" проводять кадрову чистку в "Міністерстві внутрішніх справ ЛНР". Про це Facebook повідомив координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук.

"В. о. голови ЛНР" Леонід Пасічник погодив з російськими кураторами проведення кадрової "чистки" в "МВС ЛНР" - розповів Тимчук.

Так, за його словами, на даний момент вже пройшов ряд кадрових змін - призначений на посаду виконуючого обов'язки заступника міністра МВС" Юрій Говтвин, на посаду в. о. міністра МВС - начальника поліції громадської безпеки" М. Параскеев та в. о. першого заступника міністра МВС" Р. Ведмеденко.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір» протягом минулих вихідних (16-17.12.2017) відзначалася ак...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 17 грудня 2017 р.

Нагадаємо, 25 листопада так званий "парламент" самопроголошеної "Луганської народної республіки" затвердив Пасічника тимчасовим ватажком ЛНР. Зазначимо, до цього Пасічник очолював так зване "міністерство держбезпеки ЛНР".

Раніше Тимчук заявляв, що На тлі перевороту в Луганську так звані "чиновники" самопроголошеної "Луганської народної республіки" побоюються кадрових чисток при переході під управління донецьких бойовиків.