ua en ru

Тимчук: ДНР випадково підпорядкували свою фінансову поліцію" Генпрокуратурі

Тимчук: ДНР випадково підпорядкували свою фінансову поліцію" Генпрокуратурі Фото: Олександр Захарченко

Захарченко підписав постанову, якою визначив функції, створеної бойовиками "фінансово-економічної поліції"

Голова так званої "Донецької народній республіці" (ДНР) Олександр Захарченко підписав "Постанова Ради міністрів ДНР" №1-6, яким підпорядкував свою фінансову поліцію" Генеральній прокуратурі України. Про це в Facebook повідомляє лідер групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук.

"Ватажок "ДНР" А. Захарченко підписав "Постанова Ради міністрів ДНР" №1-6, яким визначив функції, створеної бойовиками "фінансово-економічної поліції". Визначаючи завдання цієї легалізованої бандструктуры, Захарченко зазначив, що у своїй діяльності, крім іншого українського законодавства, вона повинна керуватися законом України № 3529-VI від 16.06.2011 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з ратифікацією Другого додаткового протоколу до Європейської конвенції про взаємну допомогу у кримінальних справах", - йдеться в повідомленні.

Так, закон України № 3529-VI говорить: "органами, на які покладаються повноваження згідно з пунктом 1 статті 15 Конвенції, є Міністерство юстиції України )у справах на стадії судового слідства) і Генеральна прокуратура України (у справах на стадії досудового слідства).

В «ДНР» случайно подчинили свою «финансовую полицию» Генпрокуратуре УкраиныГлаварь «ДНР» А.Захарченко подписал «Постан...

Опубликовано Дмитрием Тымчуком 11 марта 2016 г.

Нагадаємо, командування так званої "Донецької народної республіки" активно працює над створенням власного Військово-морського флоту".