ua en ru

Twitter введе обмеження на публікацію контенту зі сценами насильства

Twitter введе обмеження на публікацію контенту зі сценами насильства Фото: Twitter (flickr.com Tom Raftery)

27 жовтня вступить в силу заборона на розміщення "неузгодженого зображення оголеного тіла"

Компанія Twitter опублікувала календар оновлень соціальної мережі, які спрямовані на підвищення безпеки, зокрема, будуть введені обмеження на публікацію контенту зі сценами насильства. Про це йдеться в повідомленні в блог компанії.

Повідомляється, що 27 жовтня вступить в силу заборона на розміщення "неузгодженого зображення оголеного тіла". Також під це правило потрапляють фото і відео, які були зроблені, коли людина не знала про те, що його знімають. Twitter буде тимчасово блокувати джерела таких фото і відео.

При цьому вводиться правило, за яким власник аккаунта в соцмережі, який був заблокований за образу, може подати апеляцію на дане рішення.

Згідно інформації в блозі з 1 листопада Twitter обіцяє аргументувати тим, чиї акаунти були заблоковані, чому було прийнято таке рішення.

З 3 листопада Twitter стане повідомляти користувачів про те, що їх сторінка була закрита через порушення вищевказаних правил.

Крім того, з цього ж дня вступлять в силу нові правила, за якими буде заборонено використовувати Twitter групам, які пропагують насильство, зокрема, буде заборонено публікувати зображення і символи, які асоціюються з ненавистю.

Нагадаємо, раніше компанія Twitter видалила важливі запису за період президентської кампанії в Сполучених Штатах Америки, які могли представляти інтерес для розслідування втручання Росії у вибори в США в 2016 році.