ua en ru

Гасіння пожежі на нафтобазі під Києвом триває, - ДСНС

Гасіння пожежі на нафтобазі під Києвом триває, - ДСНС Фото: гасіння пожежі на нафтобазі

До гасіння пожежі залучено від ДСНС 45 одиниць техніки і 303 людини

Як повідомляє "РБК-Україна", Пожежа на нафтобазі в Київській області станом на ранок 11 червня триває. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Як повідомляється, протягом доби проводилися роботи з ліквідації пожежі в смт Глеваха Васильківського району на території нафтобази, що виникла 8 червня 2015 року.

"До гасіння пожежі залучено від ДСНС 45 одиниць техніки і 303 людини особового складу, пожежний потяг "Укрзалізниці". З метою забезпечення безпеки громадян організована охорона і обмеження доступу на територію нафтобази силами Національної гвардії в кількості 430 чоловік особового складу", - сказано в повідомленні.

На місці події в цілодобовому режимі, позмінно працює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації ДСНС України.

Нагадаємо, увечері 10 червня на нафтобазі "БРСМ-Нафта" в с. Крячки Васильківського району Київської області стався прогнозований вибух 4-5 цистерн.

Зазначимо, у Васильківському районі Київської обл. 8 червня на території "БРСМ-Нафта" сталося загоряння одного з резервуарів з пальним. Пізніше вогонь перекинувся на інші резервуари. Вчора і сьогодні на нафтобазі сталася низка вибухів. Всього в результаті пожежі на нафтобазі загинуло 4 особи та постраждало 12.

Дивитися онлайн-трансляцію з місця подій можна тут.