ua en ru

Туреччина та Україна підписали меморандум про співпрацю у сфері оборонної промисловості

Туреччина та Україна підписали меморандум про співпрацю у сфері оборонної промисловості Фото: секретар РНБО України Олександр Турчинов

ДК "Укроборонпром" і секретаріат оборонної промисловості Туреччини підписали Меморандум про співпрацю

Державна корпорація "Укроборонпром" і секретаріат оборонної промисловості Туреччини підписали Меморандум про співпрацю у Стамбулі. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олександр Турчинов.

Повідомляється, що Меморандум підписали генеральний директор ДК "Укроборонпром" Роман Романов та керівник оборонної промисловості Туреччини Ісмаїл Демір після завершення переговорів Турчинова і міністра національної оборони Туреччини Фікрі Ішик.

"Цей документ визначить стратегічні напрямки співпраці для провідних оборонних підприємств наших країн", - заявив Турчинов.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Турчинов провів у Стамбулі зустрічі з міністром національної оборони Туреччини Фікрі Ішиком, генеральним секретарем Ради національної безпеки Туреччини Сейфуллахом Хаджимуфтюоглу і керівником оборонної промисловості Туреччини Ісмаїлом Деміром.