ua en ru

У Туреччини затонув човен з туристами, є загиблі

У Туреччини затонув човен з туристами, є загиблі Фото: яхти (Pixabаy)

Інцидент стався в провінції Мугла

В Туреччині поблизу південного узбережжя в провінції Мугла сьогодні, 2 серпня, затонув човен з 11 туристами. В результаті пригоди три людини загинули, передає Daily Sabah.

Повідомляється, що подія сталася сьогодні, 2 серпня поблизу приморського містечка Бозбурун в районі Мармаріса провінції Мугла. У результаті аварії вісім осіб, які перебували на човні, були врятовані, з них двоє - отримали травми.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Таїланді в штормі затонула швидкісна човен, яка брала вечірку з підводним плаванням туристів, в результаті чого загинули 5 людей.
Човен затонув приблизно в 16 кілометрах від берега в районі провінції Чумпхон. На човні знаходилися 3 члени екіпажу і 13 тайських пасажирів. Рятувальники були кинуті на місце на патрульних катерів. По прибуттю рятувальники витягли 11 осіб з води у безпечне місце. Губернатор провінції Чумпхон сказав, що рятувальники шукали 5 зниклих людей, але пошук був утруднений із-за шторму і темного часу доби. Рятувальникам вдалося знайти тіла загиблих, а також ідентифікувати їх.