ua en ru

Турецька розвідка заявила про підготовку замаху на Ердогана

Турецька розвідка заявила про підготовку замаху на Ердогана Фото: Реджеп Тайїп Ердоган (facebook.com/RecepTayyipErdogan)

Замах на Ердогана нібито готувався в ході його візиту на Балкани

Турецька розвідка дізналася про підготовку замаху на президента країни Реджепа Тайїпа Ердогана під час його офіційного візиту в балканські країни. Про це повідомляє турецький телеканал TRT.

Повідомляється, що спочатку про підготовку замаху на Ердогана дізналася розвідка Македонії. Передбачається, що планували вчинити замах громадяни турецького походження. Крім того, західні розвідувальні служби також повідомили про "підготовку групи турків до вбивства Ердогана під час візиту на Балкани найближчим часом".

У той же час повідомляється, що на даний момент у спецслужб немає інформації про дату і місце ймовірного замаху. Зазначимо, Ердоган сьогодні відвідає Боснію і Герцеговину.

Нагадаємо, в кінці квітня Ердоган почав свою виборчу кампанію. Зокрема він пообіцяв перемогти "секуляристську опозицію на історично об'єктивних виборах". Зазначимо, позачергові президентські і парламентські вибори в Туреччині відбудуться 24 червня.