ua en ru

Турчинов заявив, що не буде очолювати штаб Порошенка на виборах в 2019

Турчинов заявив, що не буде очолювати штаб Порошенка на виборах в 2019 Фото: Олександр Турчинов (РБК-Україна)

Турчинов спростував чутки про те, що очолить виборчий штаб чинного президента.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов не буде очолювати штаб Петра Порошенка на виборах президента в 2019 році. Про це він заявив в інтерв'ю "Громадському".

Зокрема, Турчинов спростував чутки про те, що очолить виборчий штаб чинного президента.

"Політичними штабами повинні займатися ті, хто займається політикою, тим більше, я думаю, у Петра Олексійовича вже все розплановано, він не в першій кампанії бере участь... не може владна команда конкурувати між собою. Тому що вона не зможе займатися реформами, економікою, а тільки розбратами. Влада має бути єдиною командою", - заявив Турчинов.

Він також зазначив, що не буде сам балотуватися в президенти в 2019 році.

Нагадаємо, раніше джерела РБК-Україна в президентській команді називали Турчинова найбільш ймовірним кандидатом на пост глави виборчого штабу Порошенка. За даними джерел, перший аргумент на користь Турчинова - у нього хороший досвід ведення виборів. Другий - його персона могла б збалансувати тандем "БПП - Народний фронт". У будь-якому випадку, підкреслили в президентській команді, він офіційно або неофіційно буде одним із "стовпів" передвиборної кампанії Порошенка.