ua en ru

Турчинов і Волкер обговорили прийнятий закон про реінтеграції Донбасу

Турчинов і Волкер обговорили прийнятий закон про реінтеграції Донбасу Фото: Курт Волкер та Олександр турчинов (twitter.com/SpecRepUkraine)

Також вони обговорили необхідність захисту прав українців на Донбасі

Спецпредставник США по Україні Курт Волкер і секретар Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олександр Турчинов в ході офіційної зустрічі обговорили прийнятий закон про реінтеграції Донбасу. Про це написав Волкер на своїй сторінці в Twitter.

"На зустрічі з секретарем РНБО Олександром Турчиновим обговорили законопроект про реінтеграції та необходимостм захисту прав і добробуту громадян України, що проживають в Донбасі, а також необхідність мирного вирішення конфлікту", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, також сьогодні Волкер і міністр з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Вадим Черниш обговорили допомогу жителям окупованих територій.

"(Провели, - ред.) гарну дискусію з міністром Чернышем про те, як Україна та США можуть співпрацювати з міжнародними організаціями, щоб допомогти людям у підконтрольних Росії частинах України і відновити її територіальну цілісність", - повідомив Волкер.