ua en ru

Турчинов звільнив Сюмар з посади заступника секретаря РНБО

Виконуючий обов'язки Президента України Олександр Турчинов звільнив Вікторію Сюмар з посади заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Виконуючий обов'язки Президента України Олександр Турчинов звільнив Вікторію Сюмар з посади заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Текст відповідного указу від 6 червня 2014 р. № 505/2014 оприлюднений на сайті в.о. глави держави.

"Відповідно до статті 112 Конституції України постановляю звільнити Сюмар Вікторію Петрівну з посади заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України", - йдеться в указі.

Раніше повідомлялося, що Сюмар подала у відставку.

"Написала заяву про звільнення за власним бажанням, як і обіцяла, відразу після призначення. Завдання було утримати ситуацію в перехідний період. Тепер - інформаційну політику повинна формувати команда обраного Президента в АП. В такий час, коли люди щогодини чекають пояснення влади, все має бути чітко скоординована на найвищому рівні", - написала Сюмар.

Нагадаємо, виконуючий обов'язки Президента України Олександр Турчинов призначив Вікторію Сюмар заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони України від 28 лютого 2014 р. До цього вона працювала журналісткою.