ua en ru

Турчинов сформував Краснолиманську РДА та призначив її главою Матейченка

В.о. Президента України Олександр Турчинов сформував Краснолиманську районну державну адміністрацію та призначив її т.в.о. Костянтина Матейченка.

В.о. Президента України Олександр Турчинов сформував Краснолиманську районну державну адміністрацію та призначив її т.в.о. Костянтина Матейченка. Про це йдеться в указі глави держави № 498/2014.

"З метою підвищення гарантій забезпечення життєдіяльності, законності і правопорядку на території Краснолиманського району Донецької області, відповідно до статей 112 і 118 Конституції України постановляю...Призначити Матейченко Костянтина Володимировича тимчасово виконуючим обов'язки голови Краснолиманської районної державної адміністрації", - йдеться в документі.

Турчинов зобов'язав Матейченка забезпечити формування в установленому порядку складу РДА, а також здійснити інші необхідні заходи по виконанню Краснолиманської районної державної адміністрації в повному обсязі повноважень, передбачених Конституцією та законами України".

Крім того, Кабміну згідно з указом ставиться в обов'язок підготувати та подати на розгляд Верховної Ради пропозиції щодо скасування рішення про об'єднання Краснолиманської міської та Краснолиманської районної рад, а також здійснити заходи, що випливають із цього указу.

Даний документ набирає в чинності з дня його опублікування.