ua en ru

Турчинов: Путін вдається до істеричних спроб зупинити переможне просування Революції гідності

Турчинов: Путін вдається до істеричних спроб зупинити переможне просування Революції гідності Джерело фото:gigamir.net
Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов заявив, що Президент Російської Федерації Володимир Путін вдається до істеричних спроб зупинити переможне просування Революції гідності.

Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов заявив, що Президент Російської Федерації Володимир Путін вдається до істеричних спроб зупинити переможне просування Революції гідності. Про це йдеться зверненні Турчинова до Дня Гідності і Свободи, передає прес-служба Верховної Ради.

"Майдан і Революція гідності не тільки очистили країну - це реальна загроза для Путіна, як і для будь-якого іншого диктатора, який вважає, що прийшов назавжди і країна належить йому. Тому що Майдан показав, що люди, які встали з колін, готові боротися за свободу, готові звалити будь-якого диктатора, будь негідну корумповану ненажерливу влада. Саме тому Путін вдається до істеричних спроб зупинити переможне просування Революції гідності, знищити країну, народ якої захистив свою свободу і право гідно жити на своїй землі. Але цей прогрес зупинити не можна, а у диктаторів і катів завжди один кінець - безславне небуття!", - заявив Турчинов.

Нагадаємо, в Україні сьогодні відзначають річницю Євромайдану.