ua en ru

Турчинов оголосив перерву у засіданні Ради ще на 15 хвилин у зв'язку з відсутністю у депутатів

Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов оголосив перерву у плеканому засіданні парламенту ще на 15 хвилин - до 11:25 у зв'язку з відсутністю у сесійній залі мінімально необхідної кількості депутатів.

Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов оголосив перерву у засіданні парламенту ще на 15 хвилин - до 11:25 у зв'язку з відсутністю у сесійній залі мінімально необхідної кількості депутатів, передає кореспондент РБК-Україна

"У нас 225 карток в залі. Я оголошую ще раз перерву на 15 хвилин - до 11:25. Якщо після цього в залі не буде необхідної кількості депутатів для прийняття законів, я закрию сесію. Я проведу реєстрацію. Всі депутати, яких не буде в залі, їх імена будуть надруковані в "Голосі України" і розтиражовані в регіони і області. Буде донесена інформація про депутатів під гаслом "за кого можна голосувати", - заявив Турчинов.

Він також звернувся до голів депутатських груп і фракцій з проханням зібратися в кабінеті спікера для проведення наради.

Нагадаємо, сьогодні після відкриття позачергового засідання Ради голова Верховної Ради України Олександр Турчинов закликав голів фракцій забезпечити явку депутатів до сесійної зали парламенту і оголосив перерву на 30 хвилин у зв'язку з відсутністю в залі мінімально необхідної кількості депутатів для прийняття рішень. Сьогодні під час відкриття позачергового засідання Ради у сесійній залі зареєструвалося всього 223 нардепа, що не дозволяє парламенту приймати решения.ов.