ua en ru

Турчинов обіцяє організувати відвідування громадянами Ради

В.о. Президента України, спікер Верховної Ради Олександр Турчинов обіцяє організувати відвідування громадянами Верховної Ради України.

В.о. Президента України, спікер Верховної Ради Олександр Турчинов обіцяє організувати відвідування громадянами Верховної Ради України. Про це він заявив під час засідання Ради, передає кореспондент РБК-Україна.

"Парламент України відкритий для людей. Думаю, що ми організуємо процес, щоб кожен бажаючий зміг потрапити до парламенту. Це нормальна практика", - сказав спікер.

Турчинов також висловив надію на те, що провокації більше не повторяться.

"Але те, що парламент відкритий, не запрошує для захисту спецпідрозділу МВС, це не означає , що парламент можна принижувати і захоплювати. Але ми все ж сподіваємося, що парламент буде працювати злагоджено. Охорона Верховної Ради забезпечена, більше провокацій не повториться", - запевнив спікер.

Раніше Турчинов доручив демонтувати металеву огорожу біля Адміністрації Президента.

Відзначимо, 27 березня активісти "Правого сектора" намагалися штурмувати Раду з вимогою відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Нагадаємо, МВС з 11 березня тимчасово призупинило вільне відвідування резиденції колишнього Президента Віктора Януковича в Межигір'ї.