ua en ru

Турчинов назвав Росію "Радянською імперією зла, що відроджується"

Турчинов назвав Росію "Радянською імперією зла, що відроджується" Фото: Олександр Турчинов

Турчинов прокоментував заяву Медведєва

Глава Ради національної безпеки та оборони України Олександр Турчинов назвав Росію "Радянською імперією зла, що відроджується". Таким чином він у Facebook прокоментував заяву прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва про те, що "такої держави, як Україна, не існує".

"Заява Прем‘єр-міністра Росії Дмитра Медведєва щодо відсутності держави в Україні демонструє наскільки керівники РФ бояться та істерично сприймають сам факт існування нашої країни. Україна - це та держава, яка зупинила просування російського агресора на захід. Україна - це та держава, яка своїм існуванням ставить хрест на відродженні та реванші Радянської імперії зла", - написав він.


Турчинов також додав, що Україна існувала "ще задовго до виникнення Московського улусу Золотої Орди" і існуватиме "після того, як злоба, агресія та внутрішні протиріччя, які завжди притаманні тоталітарним режимам, розірвуть на шматки залишок радянської імперії, що носить назву Russia (Раша)".

Заява Прем‘єр-міністра Росії Дмитра Медведєва щодо відсутності держави в Україні демонструє наскільки керівники РФ боять...

Posted by Олександр Турчинов on Monday, April 4, 2016

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив, що "такої держави, як Україна, не існує".

Так глава російського уряду відреагував на слова голови Ростехнагляду Олексія Альошина, який повідомив, що показник травматизму на підприємствах вугільної промисловості в Росії в 2015 році став найнижчим за всю історію спостереження з часів СРСР, і привів для порівняння дані по Україні, де цей показник нібито "значно вище".