ua en ru

Тука призначений заступник голови Мінато

Тука призначений заступник голови Мінато Фото: Георгія Туку призначили заступником міністра з питань окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб

Георгій Лою перейшов на роботу в Міністерство з питань окупованих територій

Кабінет міністрів України призначив колишнього голову Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туку заступником глави Міністерства з питань окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Відповідне рішення на позачерговому засіданні Кабміну зачитав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"Призначення Туки Георгія Борисовича заступником міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб", - зачитав Гройсман перелік кадрових призначень.


Варто відзначити, що до того як Лою зайняв посаду заступника голови Мінато, він займав крісло голови Луганської обласної державної адміністрації і займався створенням мобільних груп для боротьби з контрабандою у прифронтовій зоні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко звільнив Туку з посади голови Луганської ОВГА. Джерело РБК-Україна в БПП допускав, що Лою може зайняти посаду заступника міністра оборони.