ua en ru

У ТЦ Одеси кинули "коктейль Молотова", є постраждалі

У ТЦ Одеси кинули "коктейль Молотова", є постраждалі Фото: у ТЦ "Афіна" в Одесі кинули "коктейль Молотова"

У ТЦ Одеси сталася пожежа

У торгово-офісномий центр "Афіна" в Одесі сьогодні, 18 листопада 2016 року, кинули "коктейль Молотова", внаслідок чого у будівлі сталася пожежа. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління національної поліції в Одеській області.

"Сьогодні, о 05:15 до Приморського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що за адресою: площа Грецька 3/4 в торгово-офісному центрі "Афіна" відбулося возгорання", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці встановили, що вранці до приміщення торгівельного закладу "Лотомаркет", який знаходиться на першому поверсі ТЦ, увійшла невідома особа, кинула пляшку з займистою речовиною та швидко зникла з місця події.

Як повідомляється, на момент вчинення підпалу в приміщенні закладу знаходилося 17 чоловік.

"О 05:18 пожежу було ліквідовано. В результаті пожежі вигоріло приміщення загальною площею 200 кв. м", - зазначають у відомстві.

В результаті пожежі у ТЦ в Одесі постраждали 3 жінки, їх доставлено до лікарень з діагнозом: опіки різного ступеня тяжкості, отруєння продуктами горіння та опіки верхніх дихальних шляхів.

Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

У ТЦ Одеси кинули "коктейль Молотова", є постраждаліУ ТЦ Одеси кинули "коктейль Молотова", є постраждаліУ ТЦ Одеси кинули "коктейль Молотова", є постраждаліУ ТЦ Одеси кинули "коктейль Молотова", є постраждаліУ ТЦ Одеси кинули "коктейль Молотова", є постраждаліУ ТЦ Одеси кинули "коктейль Молотова", є постраждаліУ ТЦ Одеси кинули "коктейль Молотова", є постраждаліУ ТЦ Одеси кинули "коктейль Молотова", є постраждаліУ ТЦ Одеси кинули "коктейль Молотова", є постраждаліУ ТЦ Одеси кинули "коктейль Молотова", є постраждаліУ ТЦ Одеси кинули "коктейль Молотова", є постраждаліУ ТЦ Одеси кинули "коктейль Молотова", є постраждаліУ ТЦ Одеси кинули "коктейль Молотова", є постраждаліУ ТЦ Одеси кинули "коктейль Молотова", є постраждаліУ ТЦ Одеси кинули "коктейль Молотова", є постраждалі

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у центрі Полтави стався вибух.