ua en ru

Цушко знімає свою кандидатуру з президентських виборів 25 травня

Кандидат у Президенти України Василь Цушко знімає свою кандидатуру з виборів.

Кандидат у Президенти України Василь Цушко знімає свою кандидатуру з виборів Президента України 25 травня. Про це він заявив під час свого теле - і радіозвернення до виборців у четвер, 22 травня, повідомляє його прес-служба.

"Система виборів в Україні побудована так, що бути обраними мають шанс тільки ті, у кого є гроші. На жаль, олігархи, при наявності грошей, ЗМІ нав'язують суспільству свого представника. І ми бачимо, що черговим Президентом країни стане знову представник великого капіталу", - сказав Цушко.

При цьому він підкреслив, що "сьогодні, коли йде громадянська війна, гинуть люди. Для країни зараз головне мир, і кожна відповідальна людина повинна зробити все, щоб припинилося братовбивство. Сьогодні наше з вами завдання - зробити так, щоб Президент був обраний, тому що, чим швидше він буде обраний, тим швидше з'являється шанс, що легітимно обраний Президент зможе провести переговори з протестуючими на Сході країни, із сусідніми країнами, і в Україні може встановитися мир і спокій".

"Розуміючи це, сьогодні знімаю свою кандидатуру з президентських виборів і прошу моїх прихильників, які збиралися за мене голосувати 25 травня (а за законодавством моє прізвище залишиться в бюлетені) не ставити позначку проти мого прізвища, щоб ваш голос не був втрачений. Давайте зробимо все можливе, щоб вибори відбулися", - закликав своїх виборців Цушко.

Крім того, він звернувся до своїх представників у виборчих комісіях з проханням виконати свої функції, як того вимагає закон.