ua en ru

Цуренко захистила титул чемпіонки на турнірі WTA в Акапулько

Цуренко захистила титул чемпіонки на турнірі WTA в Акапулько Фото: Леся Цуренко (wtatennis.com)

Українка виграла четвертий турнір в кар'єрі

Українська тенісистка Леся Цуренкозащітіла свій титул на турнірі в мексиканському Акапулько з призовим фондом в 250 тисяч доларів. Про це повідомляється на сайті Жіночої тенісної асоціації (WTA).

У фінальному поєдинку друга ракетка України за 2 години 44 хвилини в трьох сетах здобула перемогу над представницею Швейцарії, 183 ракеткою світу Штефані Фогель - 5:7, 7:6, 6:2.

Це була вже шоста очна зустріч суперниць і тепер рахунок в протистоянні 5:1 на користь українки, яка не програє в Акапулько вже 10 матчів поспіль.

Відразу після свого тріумфу Цуренко поділилася враженнями.

"Цей турнір - особливий дня мене. Тому перемогти в Акапулько вдруге - це просто неймовірне відчуття, що я знову опинилася тут. Дякую всім, хто сьогодні прийшов на фінал. Це було приголомшливо. Хочу сказати спасибі своїй родині, друзям за підтримку, моєму тренеру, моїй команді, ви робите відмінну роботу. Я добре відчуваю себе на корті і це завдяки вам ", - сказала друга ракетка України.

Таким чином, Цуренко виграла четвертий турнір у своїй професійній кар'єрі. Раніше спортсменка перемагала на змаганнях в Стамбулі (Туреччина) в липні 2015 року та в Гуанчжоу (Китай) - у вересні 2016 року.

Нагадаємо, що минулого тижня перша ракетка України Еліна Світоліна захистила свій титул в Дубаї.