ua en ru

Цуренко вирвала путівку до другого кола Вімблдону

Цуренко вирвала путівку до другого кола Вімблдону Фото: Леся Цуренко (twitter.com/LTsurenko)

Українка здобула важку перемогу над німкенею Юлією Гергес

Українська тенісистка, 35 ракетка світу Леся Цуренко пробилася до другого кола турніру Вімблдону. Про це повідомляється на сайті змагань.

Українка здобула в першому раунді важку перемогу над німкенею Юлією Гергес, що займає 45 місце в світовому рейтингу, з рахунком 6:7 (5), 7:6 (8), 6:4.

Тенісистки провели на корті 2 години 44 хвилини. За цей час Цуренко зробила два ейси, шість брейків і допустила сім подвійних помилок. На рахунку Гергес дев'ять подач навиліт, п'ять разів взяла подачу українки і двічі помилилася при введенні м'яча в гру.

У другому колі Вімблдону Цуренко зіграє проти швейцарки Вікторії Голубич, яка напередодні також в трьох сетах обіграла китаянку Чжан Шуай.

Раніше у другий ігровий день турніру Уїмблдону ракетки зачохлили українські тенісисти Олександр Долгополов і Катерина Бондаренко.

Нагадаємо, українські тенісисти Еліна Світоліна і Сергій Стаховський вийшли до другого кола турніру Вімблдону, а Ілля Марченко програє в драматичному п'ятисетовому матчі, отримавши травму коліна.