ua en ru

Цуренко виграла третій турнір WTA у кар'єрі

Цуренко виграла третій турнір WTA у кар'єрі Фото: Леся Цуренко

Українка у фінальному матчі обіграла другу ракетку змагань

Українка Леся Цуренко стала переможницею тенісного турніру в мексиканському Акапулько, призовий фонд якого перевищує 225 тисяч доларів. Про це повідомляється у Twitter змагань.

Цуренко у фінальному матчі обіграла другу ракетку змагань француженку Христину Младеновіч з рахунком 6:1, 7:5. Зустріч тривала 1 годину 21 хвилину.

Для 27-річної Цуренко цей титул став третім у кар'єрі на турнірах WTA в одиночному розряді і першим в нинішньому сезоні.

"Я дуже рада ось так почати сезон: в Хобарті дійшла до півфіналу і ось тепер перемогла тут. Виграти третій з трьох фіналів - дуже круто, я дуже рада. Виграти цей турнір просто приголомшливо", - прокоментувала перемогу Цуренко.

За її словами, матч був дуже складний.

"У першому сеті я відчувала себе комфортно, але в другому занервувала. Вона стала грати краще, а мене затиснуло через близькість титулу. Вона змусила мене показати свою кращу гру, тому що постійно атакувала", - цитує Цуренко офіційний сайт WTA.

Нагадаємо, друга ракетка України Леся Цуренко вийшла у фінал турніру, обігравши хорватку Мірьяна Лучич-Бароні, яка відмовилася від продовження боротьби в першому сеті за станом здоров'я.