ua en ru

Цукерберг закликав співтовариство будувати глобальний світ

Цукерберг закликав співтовариство будувати глобальний світ Фото: Марк Цукерберг

Він закликав розпочати роботу над глобальним проектом світу на довгострокову перспективу

Засновник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг закликав співтовариство будувати глобальний світ. Про це він написав у листі до користувачів.

"Сьогодні ми впритул підійшли до нашого наступного кроку. Наші найбільші можливості в даний час глобальні: поширення процвітання і свободи, сприяння встановленню миру і взаєморозуміння, підняття людей зі злиднів, і прискорення науки. Наші головні проблеми вимагають глобальних відповідей - як припинення тероризму, боротьба із зміною клімату, а також запобігання пандемій. Прогрес в даний час вимагає від людства збираються разом не тільки в якості міст або країн, але і в якості глобального співтовариства", - написав Цукерберг.

Марк Цукерберг зазначив, що в даний час по всьому світу є люди, залишені глобалізацією, а також є руху для виходу з глобальної зв'язку.

Також засновник Facebook привів свою улюблену цитату про технології: "Ми завжди переоцінюємо те, що ми можемо зробити протягом двох років, і ми недооцінюємо те, що ми можемо зробити протягом десяти років. У нас немає влади, щоб створити світ, який ми хочемо бачити відразу, але всі ми можемо почати роботу над довгостроковою перспективою сьогодні".

I know a lot of us are thinking about how we can make the most positive impact in the world right now. I wrote this...

Опубліковано Mark Zuckerberg 16 лютого 2017 р.

Нагадаємо, Facebook вводить можливість публікації вакансій. Публікація вакансій буде безкоштовною для роботодавців.