ua en ru

Цукерберг втратив 2,9 млрд доларів після оголошення про зміни в Facebook

Цукерберг втратив 2,9 млрд доларів після оголошення про зміни в Facebook Фото: Марк Цукерберг (facebook.com/zuck)

Акції його компанії впали на 3,9%

Заяви про прийдешні зміни стрічки Facebook обійшлися співзасновникові цієї соціальної мережі Марку Цукербергу майже в 3 млрд доларів. Про це повідомляє Bloomberg.

За даними агентства, в п'ятницю, після того, як Цукерберг оголосив про плани внести зміни в стрічку новин Facebook, акції компанії впали на 3,9%.

У результаті статки Цукерберга, згідно Bloomberg Billionaires Index, зменшилися з 77,3 млрд до 74,4 млрд доларів.

"Якщо тенденція зниження вартості акцій збережеться до кінця торгової сесії, то Цукерберг втратить четверте місце в рейтингу найбагатших людей світу за версією Bloomberg, поступившись ним власнику Zara Амансіо Ортезі", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 12 січня 2018 року Цукерберг пообіцяв, що в стрічці Facebook буде змінено принцип відбору повідомлень, які показуватимуться користувачам. Зокрема в стрічці буде більше повідомлень від рідних і менше новин і матеріалів від компаній. Як пояснив Цукерберг, це пов'язано зі скаргами, які все частіше стала отримувати команда соцмережі. Користувачі незадоволені тим, що масово вироблений контент починає витісняти з новинних стрічок повідомлення від близьких і друзів.