ua en ru

ЦВК на виконання ухвали ВАСУ прийме документи на реєстрацію кандидатом в Президенти України від громадянина С.Щетиніна.

Центральна виборча комісія (ЦВК) на виконання ухвали Вищого адміністративного суду України (ВАСУ) від 14 листопада 2009 р. ухвалила рішення прийняти документи на реєстрацію кандидатом в Президенти України від громадянина Сергія Щетиніна (самовисуванця). Таке рішення було ухвалено на засіданні ЦВК, передає кореспондент РБК-Україна. "В постанові ВАСУ йдеться про те, що ми повинні прийняти документи і зареєструвати С.Щетиніна кандидатом в Президенти", - сказав заступник голови ЦВК Андрій Магера.

Він наголосив, що рішення про реєстрацію чи відмову в реєстрації кандидатом в Президенти С.Щетиніна буде ухвалено ЦВК після того, як він надасть необхідні документи ЦВК.

А.Магера заявив, що це виключний випадок, коли ЦВК ухвалила рішення про прийняття документів після закінчення терміну їх прийняття, який сплив 9 листопада.

Як пояснив членам ЦВК С.Щетинын, він не зміг подати документи 9 листопада, оскільки ввечері цього числа о 21:00 ніхто з секретаріату ЦВК не прийняв у нього документи. Він заявив, що надасть необхідні документи вже сьогодні.