ua en ru

У ЦВК зареєстрували 113 кандидатів у народні депутати

У ЦВК зареєстрували 113 кандидатів у народні депутати Фото: 10 червня в ЦВК зареєстрували ще 59 кандидатів у нардепи

Також Комісія встановила форми фінансових звітів про надходження та використання коштів виборчих фондів політичних партій

За станом на 10 червня 2016 року Центральна виборча комісія (ЦВК) зареєструвала 113 кандидатів у народні депутати України на проміжних виборах народних депутатів України 17 липня 2016 року. Про йдеться у повідомленні відділу взаємодії зі ЗМІ Секретаріату Комісії .

Під час засідання ЦВК 10 червня 2016 року було зареєстровано 59 кандидатів у депутати за заявами від Радикальної партії Олега Ляшка, політичної партії "Україна славетна", політичної партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина", партії "Відродження", політичної партії "Зелені", політичної партії "Патріот", політичної партії "Сила людей", політичної Партії "Опозиційний блок", а також за заявами громадян про самовисунення.


Так, 4 кандидата було зареєстровано у одномандатному виборчому окрузі № 4, 10 кандидатів - округ № 27, 3 кандидата - округ № 85, 19 кандидатів - округ № 114, 10 кандидатів - округ № 151, 6 кандидатів - округ № 183, 7 кандидатів - округ № 206.

Таким чином, у ЦВК вже зареєстрували 113 кандидатів у депутати.

Крім того, Комісія затвердила єдині кошториси видатків окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України в окрузі № 23 і № 206 на 2016 рік.

Також затверджено рішення щодо виконання повноважень членів цих членів виборчих комісій на платній основі на виборах 17 липня 2016 року.

Ще Комісія встановила форми фінансових звітів про надходження та використання коштів виборчих фондів політичних партій та затвердила порядки складання, надсилання та проведення аналізу зазначених фінансових звітів.

Нагадаємо, раніше голова Верховної Ради України Андрій Парубій заявляє, що призначення нового складу ЦВК буде відбуватися окремим голосуванням за проекти постанов по кожному кандидату.