ua en ru

ЦВК зареєструвала 163 кандидати у нардепи України

ЦВК зареєструвала 163 кандидати у нардепи України Фото: голова Центральної виборчої комісії (ЦВК) Михайло Охендовський

Заяву КПУ щодо її включення не задовольнили

Центральна виборча комісія (ЦВК) станом на 14 червня зареєструвала 163 кандидати у народні депутати України на проміжних виборах народних депутатів України 17 липня 2016 року. Про це передає прес-служба ЦВК.

"На проміжних виборах народних депутатів України, які відбудуться 17 липня 2016 року в 7 ОВО, ЦВК вже зареєструвала 163 кандидати", - повідомляється у повідомленні.


Як зазначається, окрім того, ЦВК затвердила єдині кошториси видатків окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України ОВО № 27, 85, 151 та 183 на 2016 рік.Також зареєстровано довірених осіб деяких кандидатів у народні депутати України, зареєстрованих в одномандатних виборчих округах.

"До ЦВК надійшла заява Комуністичної партії України разом з іншими документами щодо включення цієї партії до переліку політичних партій, якими прийнято рішення про участь їх місцевих організацій у позачергових виборах депутатів Коцюбинської селищної ради Київської області 17 липня 2016 року. Розглянувши зазначену заяву та додані до неї документи, Комісія встановила відсутність правових підстав для її задоволення", - наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що довибори до Верховної Ради можуть бути зірвані.