ua en ru

Центрвиборчком зареєструвала ще одного нардепа

Центрвиборчком зареєструвала ще одного нардепа Фото: ЦВК зареєструвала нардепа Максима Микитася

ЦВК зареєструвала народного депутата Максима Микитася

Центральна виборча комісія (ЦВК) України зареєструвала ще одного народного депутата, який переміг на проміжних виборах 17 липня 2016 року. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЦВК.

"17 серпня відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провів голова Комісії Михайло Охендовський. Розглянувши відповідні документи, комісія зареєструвала народного депутата України Микитася М.В., обраного на проміжних виборах народних депутатів України 17 липня 2016 року в ОВО № 206", - йдеться у повідомленні.


Окрім того, повідомляється, що ЦВК прийняла рішення відмовити у задоволенні запиту на інформацію громадської організації "Чернігівська правозахисна спілка" щодо надання інформації про кількість виборців у розрізі кожного населеного пункту та територій, на які поширюються повноваження органів місцевого самоврядування Чернігівської області, оскільки ЦВК не володіє і не зобов’язана відповідно до її компетенції володіти інформацією, щодо якої зроблено запит.

Нагадаємо, раніше ЦВК зареєструвала нардепами переможця на окрузі № 114 Сергія Шахова, який представляє партію "Наш край", переможця на окрузі № 151 Руслана Богдана від "Батьківщини", переможця на окрузі № 27 Тетяну Ричкову, переможця на окрузі № 23 Ірину Констанкевич від УКРОПу, переможця на окрузі № 85 Віктора Шевченка від УКРОПу та переможця на окрузі № 183 Юрія Одарченка від "Батьківщини".